lauantai 26. joulukuuta 2009

Joulu!

Joulunaika on sitten ihanaa! Olen vain nauttinut valoista ja kynttilöistä ja kuusesta! On niin kaunista. Ja mikä parasta: Ei ole kiire mihinkään. Saa olla perheen seurassa, saa nukkua pitkään, saa lukea uusia kirjoja, ihan rauhassa! Ja tietysti, syödä hyviä jouluruokia. Kuvassa meidän perheen kuusi, aatonaattona otettu, vielä vähän koristelu kesken!
Kyntilät ovat palaneet ahkerasti...







Hyvää Tapaninpäivää kaikille!
-Iita

maanantai 21. joulukuuta 2009

Kolme yötä jouluun on...

Niin, tosiaan, kolme yötä jouluun. Kaikki on valmista, luulisin, lahjat on ainakin pakattu. Paljon jäi tekemättä, muttei kaikkea tarvitsekkaan tehdä, ensi vuonna sitten. Kuusikin on haettu, nyt se odottaa pääsemistä sisälle ja koristeluun. Minua nauratti niin, kun tätini koira meni eilen lipastoni luo, minne olen hänen lahjansa piilottanut. Haukkui ja ulisi kovasti, yritti lipaston laatikkoa raapiakkin. Silloin sanoin sille: " Kuules nyt Oliver, kyllä sinäkin jaksat odottaa jouluun, muutkin jaksavat." Sitten kannoin sen pois lipastoni luota. Se on sitten hassu!
Lomakin alkaa huomenna! En tiedä näkyykö minua täällä enää ennen joulua, toivottavasti usein joulun jälkeen! Nyt voimme rauhoittua miettimään joulun sanomaa! Siksi haluan nyt toivottaa kaikille kaunista, rauhallista ja ennen kaikkea hyvää joulua!
Toivottaa Iita
ps. Kiitos kaikille jotka ovat täällä vierailleet!

keskiviikko 16. joulukuuta 2009

I´m dreaming of a white Christmas

Tänne meillekkin päin on tullut lunta! Pakkanen kipristelee nenää ja poskia, jäälyhdytkin tuikkivat iloisesti! Luistelemaankin on mahdollisuus mennä. Toivon että lumi ja pakkanen pysyvät koko joulun ajan! Täällä blogin puolella on ollut hieman hiljaista nyt joulukuussa, on niin paljon tekemistä ja kivoja salaisuuksia :) Viimeisien joulahjojenkin pitäisi valmistua kohta!
Tässä tarra johon otsikkokin viittasi, liimasin sen lipaston kylkeen. Tälläisiä joulupalloja syntyi vanhoista kiiltävistä ( aika rumista) joulupalloista.
Tässä vielä kaksin kappalein. Vielä on monta tekemättä!
Joulumyyjäisissä ehdin myös käydä, oli kaikkea ihanaa! Löysin näitä kauniita nauhoja joita olen pitkään peikonpoika-nettiputiikissa ihaillut! Myös pitsi kauniin kuvan ympärillä on myyjäisistä. Myyrä-kalenterista on auennut jo 16 luukkua!

Ainiin, vieläpä kuva pienestä joulukuusesta jonka hain sisälle. Kaipailee vielä jotain pieniä koristeita, ei paljon. Ehkäpä pieniä sydämiä? En tiedä vielä...
Nyt toivon kaikille mukavaa iltaa!





-Iita



tiistai 8. joulukuuta 2009

Joulukuuta...

Heipä hei taas! Eipä ole minua näkynyt täällä blogin puolella vähään aikaan, on ollut paljon tekemistä! Viime viikonloppuna olin kuuntelemassa kun Samuli Edelman lauloi virsiä, kirkossa ääni kuuluu kauniisti. Joulumarkkinoillakin ehdin käydä, olipa hyviä tuoksuja! Tosin vähän huono ilma pilasi hieman tunnelmaa... Joululahjojakin on taas valmistunut. Tämä raidallinen paketti meni Petite soeurille joulukuunaloitus-lahjaksi!
Sinne olin valmistanut muffinssi-heijastimen, toivottavasti oli mieluinen!
Mukavaa tiistai-iltaa!
-Iita