sunnuntai 31. tammikuuta 2010

Pöydällä

Olen taas terve! Kuume on lähti torstaiksi, pientä nuhaa on vielä. Tänään päätin vihdoin siivota perusteellisesti. Järjestelin laatikoita ja heittelin turhia papereita, lippuja ja lappuja pois. Järjestin myös pöytäni. Se oli meinaan aika täynnä kirjoja ja papereita :) Huh, odotan että kevät tulee, jotta tulisi vähän valoisampaa. En koskaan muista ottaa kuvia kun vasta pimeällä keinovalon turvin. Pyykkinaru juttu on roikkunut tuossa jonkin aikaa. Taisin sen ennen joulua siihen ripustaa. Onneksi se kannattelee painavatkin sakset, vaikkei ole kovasti kiinni.



Matkalaukun, jossa on Tilda-papereita, laitoin tietokoneelle varatulle paikalle, minä kun tällä läppärillä näpyttelen. Myös tietokoneen suojapussukkan tungin sinne. Sen sisällä on tärkeitä johtoja jotka muuten luultavasti kadottaisin. Nyt tiedän missä ne ovat :)


Sydämmellistä sunnuntai-iltaa!
-Iita


tiistai 26. tammikuuta 2010

Tammikuista sairastelua

Iskihän se flunssa minuunkin. Pieni ja sitkeä flunssakuume. Kiusaa kovasti. Saa kuitenkin hetken levähtää, sairastaa flunssa pois. Niimpä siis olen täällä kotona lojunut, pyjamassa paksun peiton alla. Lukenut kirjoja ja lehtiä ja katsellut aurinkoa ikkunasta. On hauskaa huomata kun aurinko alkaa pikkuhiljaa pilkistää yhä enemmän ja enemmän ja päivät pitenevät.




Suojelusenkeleitä tähän viikkoon!
-Iita

perjantai 22. tammikuuta 2010

Hiljaisuutta

Aika. Joskus se tuntuu matelevan hitaasti, yleensä kun sen toivoo kuluvan nopeasti. Joskus päivät ja viikot vilahtavat ohi nopeasti, huomaamatta. Illat kuluvat koulutöiden ja lukemisen parissa. Olen iloinen että on aikaa lukea, tehdä sitä mistä pitää. Suunnitteilla on paljon projekteja, mutta niitä tehdään ajallaan, sitten kun ehtii. Silti kaikkea pientä on kiva puuhata. Joskus pelkkä suunnittelu ja unelmointi on ihanaa. Tilda-pupu on tehtynä, vielä on vaatteet tekemättä. Oikein suloinen yksilö. Kaikenlaisia kuvia ja juttuja on Tilda-purnukassa. Niistäkin olisi tarkoitus jotakin tehdä. Sitten kun keksii jotain.



Tämän kuvan myötä haluan toivoa kaikille aikaa tehdä sitä mistä pitää. :)
-Iita

maanantai 11. tammikuuta 2010

Enkeli ja muuta supinaa

Se on pakkanenkin hieman laantunut. Tänään oli oikein kaunis ilma, kuurankukkia joka paikassa ja puun oksat valkoisina! Mukavaa oli luistella ja kävellä kun ei nenää palellut :) Kuvat hyyllystä johon on vihdoin joitakin tavaroita eksynyt, ei mitään ihmeellistä, muutos vaiheessa vielä. Mutta Tilda-´purkit onneksi mahtuivat hyllyyn, olivat joulunajan poissa näkyviltä. Sisustus- ja askatelukirjoja pinosin myös hyllyyn, ovat varmassa tallessa pupun katseen alla.

perjantai 8. tammikuuta 2010

Pakkaspäiviä..

Hei taas täältä kinosten keskeltä! Pakkasta on tosiaan riittänyt, onneksi kerrankin niin...
Arkeenkin on taas palattu ja joulu pois korjattu. Nyt on kaikki sikin sokin sotkussa. En oikein tiedä vielä mitä laittaa minnekkin. Suursiivous tänne kaivattaisiin. Ja hieman inspiraatiota. Mistäpä sellaiset? Täytyypä selailla taas sisustuslehtiä ja -kirjoja. Kyllä minun kuviakin piti laittaa, niin piti. Tietokoneeni vain oli eri mieltä. Joten eipä sitten tule kuvaa siitä raitamekkoisesta Tilda- yöenkelistä. Eipä ei. No uusi yritys seuraavalla kerralla. Tällä hetkellä valmistuu Tilda- jänis, jalat ja kädet pitää vielä kiinnittää ja vaatteet tehdä. Aika alkuvaiheessa vielä siis. Nyt takan lämpöön istuskelemaan ja kivoja pakkaspäiviä kaikille! Nähdään taas, toivottavasti myös kuvien kanssa!

-Iita

perjantai 1. tammikuuta 2010

Sädehtivää uutta vuotta 2010!

Vuosi on vaihtunut! Viime vuosi oli hyvä, toivon että tästä tulee vielä parempi! Uusi vuosi, uudet tuulet. Joulukoristeetkin on pian korjattava pois ja laitettava tilalle jotakin muuta. Mitäköhän tällä kertaa? Taasko jotakin vaaleanpunaista? Onpa ihanaa päästä kaivamaan erilaisia sisustusjuttuja esille. Vaikka jäähän niitä ihania joulujuttujakin kaipaamaan... Ensi vuonna sitten uudestaan. Joulu on aina niin nopeasti ohi... liiankin nopeasti minun mielestäni :) Onneksi kaunis talvi jatkuu ja lunta riittää!




Uusia ompeluksia suunnitellessa....
-Iita