keskiviikko 31. maaliskuuta 2010

Lotisee, lotisee

Hei taas! Täällä satelee! Hyvä että sataa, lumikin sulaa :)) Ostin onneksi uudet kevätsaapikkaat joista ei kauhean hyvin mene vesi läpi. Voin siis rauhassa kävellä loskaisillakin teillä. Vilkkaammat pyörä- ja kävelytiet ovat jo melko kuivia, voisikohan jo pyöräillä?

Sunnuntaina täälläkin päin kulki paljon pikku-virpojia. Suloisia olivat iloisine oksineen ja värikkäät asut päällä.


Kukkasia piristykseksi! Minusta kukkaset tuovat aina raikkautta ja iloa paikkaan kuin paikkaan.
Kauraa ( onkohan tuo nyt kauraa?) istutettiin pääsiäisruohoksi :)










Ihanaa pääsiäistä kaikille!
-Iita


keskiviikko 24. maaliskuuta 2010

Niin se aika kuluu kevät auringosta nauttien. Aurinko lämmittää jo ihan oikeasti! Se lämmittä myös mieltä suuresti :) Nyt sitä taas jaksaa miettiä omaa pukeutumistaan ja sisutusta. Sain vihdoin verhotkin laitettua ikkunaan! Pitsiverhot, verhotangosta löytyi myös paikka lippunauhalle, mutta verhoista ja lippunauhasta en saanut järkevää kuvaa. Sen sijaan lasipurkki, jossa on yleensä poltettu kynttilää, sai pyödän ääressä touhutessani hieman tilda-nauhaa ympärilleen sekä jonkun pöydällä olleen kukkasen koristuksekseen.
Vanhan rasian päällystin pilkullisella lahja-paperilla ja pitsillä, mutta reunat pitäisi vielä siistiä :) Keväisestä Tilda-paperi arkista ruusu ja ruututausta.


Ruusuista viikoa!
-Iita

keskiviikko 17. maaliskuuta 2010

Hangilla hohtavilla

Hei! Ja anteeksi ettei minua ole täällä hetkeen kuulunut. Tapetteja ja lattioita on nyt vaihdettu ja minä olen päässyt hieman sisustamaan. Kylläpäs tulikin rauhallisempi tunnelma vaaleammilla tapeteilla! Olen täällä tyytyväisenä töpsötellyt uudella parketilla.

Turussa on tänä viikonloppuna käsityö messut. Sinne ajattelin menna katselemaan, olin viimevuonnakin. Jospa sitä saisi uusia ideoita ja materiaaleja keväisiin askarteluihin.

Lumikin jatkaa satamistaan. Aurinko kyllä urheasti paistaa pilvien välistä, mutta välillä lumisade peittää taas koko taivaan. Mutta odotellaan.

Kuvia olen räpsinyt muutamia, myöhemmin lisää!



Hih! Olin vihdoin hiihtämässä. Parempi kai myöhemmin kuin ei milloinkaan! En tosiaan ollut pariin vuoteen ollenkaan hiihdellyt ja täytyy myöntää että pyllähdin parikin kertaa...
Oli kyllä ihanaa hiihdellä kun hanget hohtivat ja aurinko paistoi! Välillä tuli ihmisiä suksilla vastaan, mutta kyllä suurilla pelloilla sai aika rauhassa hiihdellä. Välillä tietenkin syötiin eväitä :)


Kaunista keskiviikkoa!
-Iita


lauantai 6. maaliskuuta 2010

Ompeluintoa

Remontti jatkuu. Kaikki tavarat ovat missä sattuu, mutta ompelukone löytyy ja kankaita :)
Mikäs sen parempi ajankohta levittäytyä tarvikkeineen! Minun teki pitkästä aikaa mieli ommella, en ole oikein joulun jälkeen jaksanutkaan. Kyllä kevät aurinko tekee ihmeitä! Täällä olen siis huristellut ja vanha ompelukone on välillä kapinoinut jos olen liian kovaa polkaissut. Syntyipä sitten tyynyjä ja lippunauha kevään väreissä. Eivät ole vielä oikeilla paikoillaan, sillä huonekalutkaan eivät ole. Kuvailin ne siis jossain vaan :)
Tilkkutyynyn tein harjoitukseksi. Jospa sitä joskus jaksaisi peiton tehdä.


Olin tänään äitini ja tätini kanssa kiertelemässä sisutusliikkeissä. Kaikkea ihanaa oli näytillä ja jotain tarttui mukaankin, kuten uusin Jeanned´Arc Living-lehti. Ihania kuvia taas kerran! Myös hauskaa ruskea-valkoista nauhaa askarteluihin, puiset rullat olen ostanut hieman aikaisemmin.





Kuva vielä meidän takapihalta, talventörröttäjä aurinkoisella hangella.
Aurinkoista maaliskuun alkua! Kyllä se kevät tulee :)
-Iita