sunnuntai 28. marraskuuta 2010

Lupa myönnetty!

Jihuu, ensimmäinen adventti! Nyt on todella lupa touhuta joulujuttuja ja ripotella koristeita.
Laitoin äskön pienen kuusen tuohon lipastolle ja kylläpä se tuoksyy hyvältä! Ja joululaulut raikuu. Näen suorastaan punaista :) Ensimmäinen kynttilä on syttynyt!

Punaisen lippunauhan ripustelin ikkunaan vaaleanpunaisen tilalle. Vaaleanpunaiset jutut sitten taas joulun jälkeen!

Joulutonttu tekemässäni töttörössä. Joskus haluan vielä mailegin nissen, kun en sellaista omista. Se suuri possu on kylläkin ennen tonttua toivelistalla :)







Koristeiden ripottelu jatkuu, en ole vielä aivan tyytyväinen, täytyy hieman vielä vähän testailla. Tarvitsen enämmän tilaa, kaikkia kauniita koristeita ei voi millään laittaa samaan aikaan, muuten tulee kyllä liian täyttä!
onnellista ensimmäistä adventtia!
-Iita


keskiviikko 24. marraskuuta 2010

Viime vuonna

Oi mikä lumimyrsky ulkona!
Sunnuntaina on ensimmäinen adventti, silloin ajattelin tosiaan koristeet laittaa :) Senpä kuniaksi jouluisia kuvia viime vuodelta!
























Tulipa elävästi viime vuoden joulutunnelma mieleen! :)
Lämmintä marraskuun loppua!
-Iita










keskiviikko 17. marraskuuta 2010

Hip hip hurraa!

Paljon onnea blogini! Tänään se täyttää yhden vuoden :) Tasan vuosi sitten kirjoitin tänne ensimmäistä kertaa. Iloitsen jokaisesta lukijasta jonka saan :) Lämmintä keskiviikkoa

-Iita

perjantai 12. marraskuuta 2010

Ei ihan vielä

Lunta satoi tiistaina! Jäi pienoinen kerros maahankin. Olipas ihanan valkoista, tuli heti jouluinen olo. Kyllä se nyt on jo loskaksi muuttunut sekin lumi, mutta antoi toivoa valkeasta joulusta!

Kaupungilla ollessani ystäväni kanssa, päädyimme stockmannin joulukoristeita ihailemaan. Kaikkea oli kaikkeen makuun, myös minun makuuni! Joitakin maistiasia päätyi kassan kautta kotiin.

Olen kyllä päättänyt, etten laita yhtäkään koristetta ennen ensimmäistä adventtia. Joten siellä odottelevat sängyn alla laatikoissa. Vähän väliä kurkistelen ja hypistelen. Kovasti polttlee sormia ripustella niitä, mutta päätös on päätös :) Paitsi valoja! Tämä pieni tyhjillään ollut "kasvihuone" pääsi käyttöön. Koristaa kauniisti hennon vaaleanpunaisella valolla.
Kynttilöiden tuiketta seurailen ja pohdiskelen lahjaideoita, voisin mennä niitä nyt vaikka toteuttamaan!


<3
-Iita

lauantai 6. marraskuuta 2010

Onnen hetkiä...

... minulle ovat hetket askartelupöytäni äärellä. Tykkään niin istua alas kaikkien tarvikkeideni keskelle ja miettiä mitä seuraavaksi tekisin. Pöytä ei ole kovin siisti, myllään siellä päivittäin ja lopulta en jaksa siivota sitä. Tänään illalla ajattelin ryhtyä sitä siivoamaan.

Pöydällä kököttää ompelukone, äitini vanha ja raihnainen :) Se toimii kyllä, pitää kovaa meteliä. Haluaisin jonain päivänä uuden, hieman hiljaisemman.

Eilen hyllyjä tutkiessani huomasin leimasimieni joukossa olevan tälläisen pakettikortin mallisen leiman. Painelin sillä joitakin leimoja pahviin ja sain kivoja pakettikortteja!
Sientäkin vihdoin koitin ommella, kyllä on pitkään pitänyt! Tulihan siitä ihan hauska, kehitän sitä vielä hiukan ja sitten teen niitä lisää.




Kirjomisintoiluja kankaalle ja paperille. Olen kehittänyt aivan omanlaisen taktiikan noita tehdä, viis säännöistä!

Rauhallista Pyhäinpäivää!
-Iita