sunnuntai 27. helmikuuta 2011

ARVONTA!


Hihii, nyt on tämän blogin ensimmäisen arvonnan aika! Ohjeet ovat varmasti monelle tutut muista blogeista eli: Yhden arvan saat jättämällä tähän tekstiin kommentin, toisen arvan saat liittymällä lukijaksi tai olemalla jo lukija, kolmannen arvan saat linkittämällä arvontani blogiisi.

Palkinto on pilkullinen, tottakai! Eli siihen kuuluu kuvassa näkyvät pilkullinen pussukka, rinta-/laukku-koriste, muisti-vihko, sekä pieni pilkullinen yllätys! Palkinnot olen itse tehnyt.
Osallistumisaikaa on tästä hetkestä kaksi viikkoa eli sunnuntai 13.3. asti. Anonyymit keksikäähän itsellenne nimimerkki! Arpaonnea kaikille!



-Iita

perjantai 25. helmikuuta 2011

Värikästä

No hei ystäväiset! Onpas ollut rentouttavaa tämä lomailu! Olen lähinna ollut kotona tämän viikon ja touhuillut kaikenlaista.

Huomaan himoitsevani värikkäitä asioita! Haluan värejä ympärilleni ja ihastun värikkäisiin asioihin. Vaatteissa ja toki muissakin, olen katsellut vaaleanpunaisen ja sinisen sävyjä. Myös vaalean vihreään ja turkoosiin olen kiinnittänyt huomiota. Pelastin tämä vähän nuukahtaneen tulppaanin kimpusta erilleen ja nyt se on jo noustanut pystyyn vartensa, ei kylläkään tässä kuvassa :)


Olen pöristellyt myös ompelukoneella, pari tyynyä tein, tai no, toinen on vielä kesken kun siinä on hieman käsin ommeltavaa, ja siinä minä olen kyllä laiska :) Tein myös hieman koruja joista olen taas innostunut hetken tauon jälkeen!
Hyvää viikonloppua!
-Iita


perjantai 18. helmikuuta 2011

Iloista perjantaita! Ensi viikolla vietellää täällä hiihtolomaa! Jos saisin jotain aikaiseksi vaikkapa :) Lomaillessani saan yleensä inspiraatiopurkauksia ja haluan toteuttaa suunnitelmia jotka ovat muhineet päässä. Kun ei arkena aina ole aikaa.

Nyt aloittelen viikonloppuani lähtemällä tätini luokse kyläilemään :) Mukavaa viikonloppua kaikille ja hiihtolomaa niille jotka sitä viettävät! -Iita

maanantai 14. helmikuuta 2011

HYVÄÄ YSTÄVÄNPÄIVÄN ILTAA!
Pitäkää huolta rakkaistanne! :)
toivottelee Iita
Kuva lainattu

perjantai 11. helmikuuta 2011

Ompelukoneen pörinää

Meinasin ensin kirjoittaa otsikoksi että ompelikoneen hurinaa, mutta totesin että pörinä kuvaa enemmän meidän ompelukoneen ääntä. Olen herännyt kaamos horroksestani ja saanut jotain aikaan! Esimerkiksi tämän pussukan johon vihdoin raaskin käyttää tuota suloista punahilkkakangasta :) Äitini ilmoitti myös heti haluvansa saman mallisen pussukan.

Ompelin itselleni myös essun. Sitä minun onkin pitkään jo pitänyt koittaa! Valitsin väreiksi beigen ja pirteän punaisen pallokankaan. Kuvaa oli jokseenkin vaikea ottaa, mutta ainakin siitä havaitsee hieman värimaailmaa.

Puuhailut jatkuvat, varsinkin kun sain vähän siivottua tarvikkeita! Korujakin väsäilin hieman...


Pirteää perjantaita!

-Iita

ps. En ole oikein ehtinyt teidän muiden blogeihin kommentoimaan, mutta vierailen kyllä usein! :)

sunnuntai 6. helmikuuta 2011

Näen pilkkuja!

Ihastun aina erilaisiin kuoseihin ja kuvioihin! Näitä kuolaukseni kohteita on monta ja tässä niistä yksi: pilkut. Pilkulliset asiat kiinnittävät aina huomioni ja saavat minut hurmioitumaan. Pilkkuja vilistää vaatteissa, koriste-esineissa, kengissä, askartleuissa, tekstiileissä... Koristelin juuri kyntenikin pilkullisiksi. Noh olkoon se minun pakkomielteeni :)

Toivottavasti kuvasta saa jotain selvää kun on hieman pikkuinen, en osaa noita kuvia enää suuremmaksi laittaa. Olen onneton tekniikan kanssa. Onneksi on helmikuu! Tammikuu tuntei kestävän hurjan pitkään! Voi kuinka riemuitsin eräs aamu kun heräsin horroksestani ja huomasin että valon määrä on lisääntynyt! Siitä saa kummasti voimaa.

Joten hauskaa helmikuuta!

-Iita