torstai 20. toukokuuta 2010

Taitaa olla kesä...

...koska voikukat kukoistavat nurmikolla. Vaikkakin lämpimän sään ennustettiin menevän ohi viikonlopun aika pois. Kurjaa. Mutta olen kyllä nyt nauttinut ulkoilusta! Kamerakin on napsunut niin ahkeraan, että muistikortti on täyttynyt kuvista.
Vihdoin sain aikaiseksi asettua ompelukoneen ääreen ja ommella surauttaa tilkkutyynyn ja uuden viirinauhan. Viirinauha ooti paikkansa ikkunassa vanhan tilalla. Vanhempi viirinauha sai muita hommia :) Uusi ruusupeitto tuli tilaajalahjaksi Maalaisunelmasta, ihan kaunis yksilö!


Omenapuu kukkii! Omenankukka ja kirsikankukka ovat ehdottomia lemppareitani ja nyt kun omenapuihin kukat ovat ilmestyneet, juoksin kiljuen ulos kuvaamaan. Kirsikoita ei meillä ole.


Nyt takaisin ulos ottamaan aurinkoa! Nauttikaa lämmöstä!
-Iita


2 kommenttia:

  1. Kaunis tuo pullo, jossa oksa somasti "törröttää". Mielestäni erittäin onnistunut asetelma. Minun viirinauhani ei oikein onnistunut, mutta sinun on oikein keveä ja raikas. Kaunista viikkoa sateen uhkasta huolimatta!

    VastaaPoista
  2. Kiitos kovasti! Minulla tuli tuosta toisesta hieman parempi kuin ensimmäisestä joka repsottaa hieman sieltä täältä :)

    VastaaPoista