maanantai 21. kesäkuuta 2010

Suit sait sukkelaan

Heipä hei! En tiedä mikä minuun tänään iski, mutta yhtäkkiä halusin tehdä mekon. Tulos on minun mielestäni ihan suloinen, jotkin saumat ovat vähän vinossa ja ryppyisiä. Hauskalta näytti päällä ja ihan hyvä se on minun, joka en paljon ole vaatteita ommellut, tekemäkseni. Se on aika retro :) Kangäs on vanha verho, muistaakseni joku tunnisti sen vanhaksi marimekon kankaaksi mutta en ole varma sillä ei siinä kyllä mitään lue. Mekkoa en ehtinyt silittää kun oli niin kiire se täällä näyttää. Napeiksi valitsin erilaisia punaisia, taskujen väriin sopiviksi.
Minä en omista mitään nauhaa jossa lukee homemade, sellaista olen jossain blogissa nähnyt, joten tekaisin sellaista itse. Koska teksti oli ehdottomasti saatava, maalasin kangasvärillä ja pienellä pensselillä valkoiseen nauhaan tekstin. Nyt on tekstikin homemade :)


Nämä kengät vielä jalkaan ja asu on valmis!


Ohje on joku eurokankaan vanha ohje, jota tehokkaasti muuntelin eikä lopputulos ollut ollenkaan samanlainen kuin kuvassa, mutta helppo oli tehdä. Ja sehän on tärkeintä :) Näitä tulee kyllä varmasti lisää, päässä surraa jo erilaiset ideat.
Eräs suurempikin projekti on tekeillä.
Tekemisen iloa!
-Iita


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti