perjantai 25. maaliskuuta 2011

Bling Bling!

Sain kuvia taas siirrettyä koneelle!
Jotkut teistä ovatkin saattaneet huomata että olen aika moinen keräilijä. Tykkään hamstrata tiettyjä asioita, usein joissain tietyissä kuvioissa tai väreissä. Korut ovat yksi asia joita on kerääntynyt ajan mittaan ihan mukavasti. Silti tuntuu että käytän aina samoja koruja :)

Korulipas on niin vaikea pitää siistinä! Eipä taida olla ihme että tulee käytettyä niitä samoja koruja, ne on helppo kaapata muiden korujen päältä mukaan! Olisi kiva ripustaa noita joskus johonkin, niin ei menisi ketjutkaan niin kovasti sekaisin. Ihanaisen pöllökorun löysin Seppälän alennusmyynnistä! Pöllö-asioiden kerääjälle melkoisen mielekäs löytö :)


Nappikorviksille tein oman laatikon, jotta korvikset on helppo valita kun näkee koko valikoiman kerralla. Osan näistä korviksista olen tehnyt itse, osan ostanut tai saanut. Tykkään ostaa sellaisia korvis paketteja missä on useammat esim. eri väriset korvikset samassa. Kun vaihdan korvikset yleensä joka aamu, niin en kaipaa välttämättä kultaa tai hopeaa. En muuten nykyään pysty nukkumaan korvikset korvissa, häiritsevät minua aina! :)

Päätin nyt poiketa käsityö ja sisustus aiheista asustuksen puolelle taas välillä. Tykkäättekö lukea näitä?
Pirtsakkaa perjantaita!
-iita

2 kommenttia:

  1. Hieno tuo pöllö.
    Kauniita korvanappejakin olet kerännyt, eri tilaisuuksiin sopivia.

    Kiitos samoin sinne Pirtsakkaa perjantaita.

    VastaaPoista
  2. Älkäähän ihmetelkö jos tänne ei tekstiä kuulu nyt, en tiedä onko bloggerilla ongelmia vai mikä on, mutta en pysty julkaisemaan tekstiä!

    VastaaPoista