sunnuntai 10. lokakuuta 2010

10.10.2010

Oli pakko päästä tänne kirjoittelemaan että tuo päivä saadaan tuonne arkistoon :) Monet menevätkin juuri tänään naimisiin. Minä taas vietän rauhallista sunnuntaipäivää täällä kotona. Illalla menenkin tuuraamaan ystävääni teatteriin.

Minähän en ole niinkään hyvä kutomisessa tai virkkaamisessa. En ole koskaan ollut kovin innostunut näitä kahta tekemään. Muiden töitä kyllä ihailen! Nyt halusin oppia virkkaamaan isoäidinneliöitä ja pyysin ystäväni hätiin. Syntyihän niitä muutamia ja koukuttavaa hommaa oli! Kiitos ystävälleni avusta :) Kuvassa ei näy kun kulma tyynystä jonka neliöistä väkersin, koska kamerassa on edelleenkin jotain vikaa eikä se suostunut muita kuvia lataamaan :( Mutta siis tyyny koostuu kahdesta harmaasta ja kahdestä vaaleanpunaisesta suuresta neliöstä. Hauka pikkutyyny nojatuoliin!Vähän innostuin muitakin kuvia napsimaan. Tuon kuvassa olevan taulun päällystin eilen kankaalla ja hieman koristelin :)



Suklaata sulattamalla ja pieniin vuokiin pursottamalla ja koristelemalla saa herkullisia koristesuklaita vaikkapa lahjaksi! ´Saatikka ne lahjaksi asti päätyvät...


Rauhallista sunnuntaita,
Iita


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti